X 
Arşiţa stiri: 229
Transnistria stiri: 1421
Preşedintele stiri: 4127

Prezidențiale: Încă un grup de inițiativă a depus actele la CEC

23 aug. 16:48   Politică
4 ore in urma 1404 0

Astăzi, 23 august, la CEC a fost depusă solicitarea din partea unui grup de inițiativă pentru susținerea candidatului la funcția de Președinte al Republicii Moldova

Pe parcursul zilei de astăzi, 23 august 2024, Comisia Electorală Centrală a recepționat documentele pentru înregistrarea a încă unui grup de inițiativă pentru susținerea candidatului la funcția de Președinte al Republicii Moldova. Solicitarea a fost făcută de către grupul de inițiativă constituit de cetățeni în susținerea candidatei Victoria Furtună.

Comisia Electorală Centrală are la dispoziție 3 zile de la recepționarea documentelor pentru a examina corectitudinea acestora și să emită o hotărâre privind înregistrarea sau refuzul înregistrării grupului de inițiativă.

Amintim că, de la începutul perioadei de depunere a cererilor în vederea înregistrării grupurilor de inițiativă pentru susținerea candidaților la funcția de Președinte al Republicii Moldova, CEC a recepționat alte 11 dosare. Perioada de depunere a cererilor va dura până pe 31 august 2024.

3
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În curînd, în centrul capitalei moldovenești va apărea monumentul Reginei Maria a României. Dar monumentele căror personalități moldovenești celebre considerați că ar trebui instalate pe străzile noastre?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав