X 
Arşiţa stiri: 229
Transnistria stiri: 1421
Preşedintele stiri: 4127

Stratulat despre lansarea Maiei Sandu la prezedențiale: De nimic nu vă aduce aminte? Da, da, PDM și Plahotniuc!!

23 aug. 15:45   Politică
2 ore in urma 1723 0

Mihai Stratulat, vice-președinte al Partidului Puterea Oamenilor a comentat evenimentul de lansare a campaniei prezidențiale a președintei Maia Sandu.

Într-o postare pe rețelele de socializare, Stratulat afirmă că PAS „încetișor, încetișor au trecut de la galben la albastru, de la sloganul ‘vremuri bune’ la ‘pentru Moldova’”.

El subliniază că partidul a evoluat de la „manifestări în PMAN cu o boxă și un microfon și câteva cartoane desenate în mână” la „scene tot mai pompoase”, transmite Noi.md.

"De nimic nu vă aduce aminte? Da, da, PDM și Plahotniuc!!

A mai rămas să mai adauge 3 trandafiri și să deschidă magazine sociale PASIȘOR!!


{P.S. Tot ce critica PAS cândva, acum implementează la o nebunie: drumuri bune, prima casă, scene pompoase!!", a ironizat acesta.

Noi.md amintește, pe data de 22 august, Maia Sandu a fost confirmată drept candidata oficială a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) pentru alegerile prezidențiale din această toamnă.

Evenimentul de lansare a grupului de inițiativă a adus împreună numeroși deputați, miniștri, inclusiv prim-ministrul Dorin Recean, precum și câțiva invitați speciali.

Un moment neașteptat a fost apariția primarului de Ungheni, Vitalie Vrabie, fost membru de vază al Partidului Democrat, care a fost susținut anterior de opoziție în fața unui candidat PAS.

15
4
0
0
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În curînd, în centrul capitalei moldovenești va apărea monumentul Reginei Maria a României. Dar monumentele căror personalități moldovenești celebre considerați că ar trebui instalate pe străzile noastre?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав