X 
Arşiţa stiri: 213
Jocurile Olimpice stiri: 247
Transnistria stiri: 1417

Mai mulți funcționari publici au primit mesaje electronice false

8 aug. 09:39   Politică
11 ore in urma 1345 0

Mai mulți funcționari publici din țară au primit e-mailuri false, care ar proveni de la Comisia Europeană și care oferă anumite instrucțiuni.

Despre aceasta a anunțat purtătorul de cuvînt al Guvernului, Daniel Vodă, în cadrul unui briefing. Cetățenii au fost avertizați să fie vigilenți și să obțină informații doar din surse oficiale, relatează Moldova1.

"Mulți funcționari publici au primit un e-mail fals care oferea anumite instrucțiuni, inclusiv, de exemplu, că funcționarii publici trebuie neapărat să cunoască limba engleză pentru a continua să lucreze în serviciul public. În viitorul apropiat vor mai exista astfel de tentative, care vor fi zădărnicite de autorități. Această scrisoare și tot conținutul ei sînt false, ea nu aparține instituției care pretinde că o deține. Toate comunicațiile moldovenești se realizează pe canale oficiale", a declarat Daniel Vodă.

Vodă a precizat că au fost identificate toate adresele de e-mail care au primit astfel de mesaje. De asemenea, purtătorul de cuvînt al Executivului a recomandat tuturor funcționarilor să raporteze mesajele suspecte la serviciile IT specializate, în cazul în care le primesc.

2
3
0
2
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав