X 
Cutremure stiri: 502

Migrantii au un rol important în apropierea dintre Moldova si Portugalia. Declarație

29 apr. 2023,, 15:00   Politică
2541 1

Ministrul de externe Nicu Popescu s-a întilnit la MAEIE cu Tiago Antunes, secretarul de stat pentru afaceri europene al Portugaliei, transmite noi.md.

Discuția s-a axat pe procesul de aderare al Republicii Moldova la UE și pe progresele înregistrate de autorități în implementarea recomandărilor Comisiei Europene. În acest sens, oficialii s-au referit la modalitățile prin care Republica Moldova poate fi susținută în continuare, atît pe calea reformelor, cît și pe calea aderării la UE.

În ceea ce privește cooperarea bilaterală, s-a discutat despre oportunitățile de a întări relațiile politice, economice, comerciale și culturale. A fost subliniat faptul că moldovenii stabiliți în Portugalia au un rol important în apropierea dintre cele două țări, păstrând legături puternice cu Republica Moldova.

1
0
0
0
15

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав