X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 164
Transnistria stiri: 1458

Ce spune Igor Grosu despre Aeroportul Chișinău

27 iul. 12:15   Politică
9 ore in urma 2044 1

„A fost necesar să includem Aeroportul Chișinău în lista bunurilor ce nu pot fi privatizate, pentru a securiza acest obiect, ” a declarat Președintele Parlamentului, Igor Grosu în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi”.

Președintele Parlamentului a accentuat că obiectivul principal este ca spațiile comerciale de la aeroport să fie predate unor companii de încredere, avînd în vedere că, în prezent, acestea sînt administrate de membri ai unei grupări criminale organizate.

„Aici și-au adus contribuția și acei care gestionează aceste spații, pentru că interesul lor este cît mai mult să fie tergiversat procesul, ca ei să poată să le administreze (spațiile comerciale), noi o să mergem în continuare înainte.

Am rugat și colegii de la Agenția Proprietăți Publice, comunicăm cît mai mult, cît mai des, pentru ca spațiile comerciale să ajungă pe mîinele unor companii credibile, și să le scoatem din mîinele bandiților, deoarece din păcate încă sînt gestionate de reprezentanții grupării criminal organizate, care a fost scoasă în afara legii”, a spus Igor Grosu, notează Noi.md cu referire la tvrmoldova.

Amintim că recent Ion Chicu, liderul Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM), fost premier și ex-ministru al Finanțelor, a menționat despre situația de la Aeroport următoarele: "Eu salut orice intenție de a investi în Republica Moldova. Nu sînt împotriva privatizărilor, le susțin. Dar ele trebuie să fie conform legislației, în condiții echitabile, nu ca în cazul spațiilor comerciale de la Aeroportul Internațional Chișinău (AIC)".


Totodată, Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, a spus recent că procesul privind licitația de la AIC, va fi dus pînă la capăt cu bine.

1
0
0
2
16

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав