X 
Arşiţa stiri: 163
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1455

Igor Dodon: ”Lucrurile se vor schimba și se vor schimba spre bine”

9 iul. 12:00   Politică
4050 0

Fostul șef de stat și lider al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, este convins că în următoarea perioadă lucrurile se vor schimba foarte mult pentru Republica Moldova, atît pe plan intern, cît și cel extern.

”Ne așteaptă o toamnă fierbinte și nu mă refer doar la temperatura de afară. Se schimbă situația în regiune, se schimbă situația la nivel mondial, uitați-vă domnul Orban ce face. Ieri a fost în Kiev, mîine e la Moscova, după masă e în China, acum zboară în SUA. Lucrurile se vor schimba și se vor schimba spre bine pentru cei care vor să fie respectat interesul național. La nivel global și pentru Republica Moldova în special lucrurile se vor schimba. În această toamnă, în prima jumătate a anului viitor lucrurile se vor schimba, eu cred că și cu războiul se va pune punct dacă nu în următoarele săptămîni sau luni, la sigur în prima jumătate a anului viitor”, a decarat Dodon în cadrul emisiunii ”Puterea a Patra”.

Totodată, acesta spune că cei care au venit din afara țării, vor pleca iar în Republica Moldova vor rămîne oamenii cărora le pasă cu adevărat de acest stat.

”În acest context, noi trebuie să avem conducători de țară care se gîndesc la interesul național, care se gîndesc la țară, care își leagă viitorul cu această țară, nu din ăștia care au venit de la FMI sau Banca Mondială, sau din Rusia temporar, pe un ciclul electoral pentru ca să își pune în CV că a fost președinte, sau prim-ministru, sau ministru și după să plece iar la FMI sau prin ONG-uri sau fondurile SOROS. Nouă ne trebuie oameni care se gîndesc la țară, acești oameni sînt și acești oameni vor fi la conducerea țării și credeți-mă că următoarea perioadă va fi una benefică pentru noi”, a mai spus fostul șef de stat.

42
1
0
3
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав