X 
Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4074

Cum a comentat Pavel Filip acuzațiile că oamenii ar fi aduşi cu forţa la adunarea naţionala a PDM

24 oct. 2018,, 17:34   Politică
2978 6

În cadrul unei conferinţe de presă, prim-ministrul Pavel Filip a dezminţit toate acuzaţiile în adresa Partidului Democratic că oamenii au fost aduşi cu forţa la adunarea naţională de duminică în PMAN.

"Nu am dat nici o indicaţie să fie aduse persoane în PMAN, dar vă pot spune sigur că cei care afirmă aceste lucruri, sunt invidioşi", a declarat oficialul.

Acesta a mai adăugat că cei care sunt autorii acestor zvonuri, sunt partidele care "există doar pe facebook şi nu au capacitate de a organiza".

"Partidul Democrat este o forţă cu structuri în fiecare raion şi posedă o capacitate sporită de organizare. [...] Am demonstrat încă odată ce înseamnă să poţi organiza un lucru, aşa cum am putut organiza o adunare în PMAN, la fel cum putem guverna o ţară şi corecta lucruri".

Declaraţia a fost făcută de prim-Ministrul Pavel Filip în cadrul unei conferinţe de presă privind Reforma salarizării, anunţată de preşedintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, în briefing-ul de după şedinţa săptămânală a formaţiunii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?