X 
Transnistria stiri: 1406
Preşedintele stiri: 4066

PDM s-a lansat oficial în campania electorală (VIDEO)

25 ian. 2019,, 10:56   Politică
3380 5

Membrii și reprezentanții conducerii de vîrf a PDM s-au adunat în această dimineață la sediul partidului pentru a anunța lansarea oficială în campania electorală, notează Noi.md.

Sub ropote de aplauze, au ținut discursuri de la tribuna amenajată la sediul formațiunii liderul PD, Vlad Plahotniuc, și spicherul Andrian Candu.

„Nu ne-am învățat să gestionăm încă timpul de afară, o vom face și pe asta!”, a spus Plahotniuc.

„Cetățenii azi sînt capabili să analizeze bine ce s-a făcut în acești trei ani de guvernare PDM și ce poate pierde țara dacă vin alții la guvernare. Chiar dacă în 2016 erau foarte puțini cei care credeau în succesul nostru, PDM, în trei ani de guvernare, a reușit să facă atît cît n-au reușit guvernările precedente. Ce poate pierde țara dacă vin alții la guvernare, ce poate obține RM dacă păstrăm stabilitatea politică. Nu cu bocete se guvernează și se fac succese în țară, ci cu disciplină și acțiuni. Or, tocmai asta îi lipsește opoziției din RM. Iată de ce PDM își va continua mandatul de guvernare și după alegeri. Anii mai buni deja vin – în 2019 și în anii următori”, a adăugat el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?