X 
Arşiţa stiri: 229
Transnistria stiri: 1421
Preşedintele stiri: 4127

Actele pentru înregistrarea grupului de inițiativă în susținerea lui Renato Usatîi au fost depuse la CEC

22 aug. 13:58   Politică
6 ore in urma 1624 0

Astăzi, au fost depuse la Comisia Electorală Centrală documentele pentru înregistrarea grupului de inițiativă pentru colectarea semnăturilor în susținerea candidaturii liderului Partidului Nostru, Renato Usatîi, la alegerile prezidențiale din această toamnă.

Din grupul de inițiativă fac parte 100 de cetățeni cu drept de vot. Imediat ce va fi înregistrat, va începe colectarea semnăturilor în întreaga țară, notează Noi.md cu referire la ru1.

Renato Usatîi a anunțat că va merge personal în localitățile din republică pentru a discuta cu oamenii și a aduna semnături în susținerea candidaturii sale.

Miercuri, 21 august, Consiliul Național al Partidului Nostru l-a desemnat, cu unanimitate de voturi, pe Renato Usatîi drept candidat la funcția de președinte al Republicii Moldova.

După ședința Consiliului Național, Renato Usatîi s-a adresat sutelor de cetățeni adunați cu acest prilej la Palatul Republicii. Președintele Partidului Nostru a subliniat în mesajul său că „Moldova poate fi salvată doar printr-o dictatură a ordinii în interesul statului și a responsabilității față de cetățeni”.


“Voi fi președinte pentru oamenii de afaceri, pensionari, medici, profesori, tineri și toți cetățenii de rînd. Dar voi fi dictator pentru cei care au furat și și-au bătut joc de noi în toți acești ani”, a mai declarat Renato Usatîi.

0
2
0
3
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În curînd, în centrul capitalei moldovenești va apărea monumentul Reginei Maria a României. Dar monumentele căror personalități moldovenești celebre considerați că ar trebui instalate pe străzile noastre?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав