X 
Cutremure stiri: 506

Dodon l-a felicitat pe premierul interimar al Armeniei cu victoria la alegeri

10 dec. 2018,, 13:31   Politică
2274 0

Președintele Igor Dodon l-a felicitat pe prim-ministrul interimar al Armeniei, liderului blocului politic „Pasul meu”, Nikol Pașinian,cu prilejul victoriei obținute în cadrul alegerilor parlamentare anticipate din 9 decembrie.

Într-un mesaj publicat pe Facebook, Dodon scrie că evenimentele ce se desfășoară în Armenia, din luna aprilie curent, sînt urmărite cu un interes sporit în Republica Moldova.

„Consider că după stabilizarea situației din această țară,relațiile dintre Moldova și Armenia vor trece la o nouă etapă și vor cunoaște odezvoltare mai dinamică în interesul ambelor popoare”, a scris Dodon.

Alianţa „Pasul meu” a premierului interimar al Armeniei, Nikol Pașinian, a cîştigat 70,4% din voturi pe baza rezultatelor din toatesecţiile de votare. Pașinian a demisionat în octombrie, astfel încîtParlamentul să poată fi dizolvat pentru alegerile anticipate, dar a rămaspremier interimar.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав