X 
Arşiţa stiri: 193
Jocurile Olimpice stiri: 152
Transnistria stiri: 1415

BCS va depune o plîngere la Procuratură: Este vizată Cancelari de Stat

25 iul. 15:36   Politică
8 ore in urma 1569 0

Vicepreședintele Parlamentului și liderul fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Vlad Bătrîncea, a declarat la ședința de astăzi a Parlamentului că BCS va depune o plîngere la Procuratura Generală cu privire la implicarea Cancelariei de Stat în desfășurarea unei campanii electorale ilegale și utilizarea fondurilor bugetare pentru promovarea unor mesaje cu caracter publicitar, sub formă de panouri publicitare, spoturi și alte materiale informative.

Vlad Bătrîncea a propus, de asemenea, ca premierul Dorin Recean să fie audiat în cadrul ședinței plenare de astăzi a Parlamentului cu privire la utilizarea ilegală de către Cancelaria de Stat a fondurilor din bugetul de stat.

Vicepreședintele a reamintit că Cancelaria de Stat este o instituție guvernamentală responsabilă de organizarea activității guvernului și că această structură nu poate participa în campanii electorale.

Liderul fracțiunii a precizat că BCS va sesiza procuratura inclusiv cu privire la modificarea Regulamentului Parlamentului.

Majoritatea parlamentară PAS nu a susținut inițiativa opoziției.

73
1
0
0
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав