X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Voronin despre reținerea foștilor membri PCRM: ”Tragem nădejde că asta o să ducă la ceva”

3 feb. 2022,, 13:51   Politică
4078 6

Liderul Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, a ieșit cu o reacție publică la reținerea foștilor deputați comuniști. Potrivit lui Voronin PCRM este deschis să colaboreze cu organele de anchetă, informează Noi.md

„Dacă sînt de vină, să răspundă în fața legii. Noi ne-am adresat peste tot, am informat societatea ce s-a întîmplat. Am fost la emisiuni televizate. Iată sînt șapte ani de atunci. Am fost la Procuratură. Ce s-a întîmplat ieri a fost și pentru noi neașteptat. Tragem nădejde că asta o să ducă la ceva. Afectează imaginea partidului și a deputaților în societate. Afectează credibilitatea care cade la zero. Am fost în dificultate cum să redresăm situația. Susținem și colaborăm dacă trebuie cu organele de anchetă. Aceasta odată și odată trebuie terminat”, spune Vladimir Voronin.

Liderul comunist a reamintit, că în 2015, un grup de 14 deputați comuniști au părăsit formațiunea. Voronin a catalogat acțiunea foștilor colegi drept act de trădare, ceea ce a dus la știrbirea imaginii partidului. Totodată. Voronin a precizat că perchezițiile și reținerile foștilor deputați au fost o surpriză totală.

„Evenimentele de ieri au fost neașteptate, întrucît foștii camarazi au părăsit partidul la sfîrșitul anului 2015. După aceea, au fost multe declarații, dar nu s-a făcut aproape nimic”, a mai spus Voronin.

Vladimir Voronin a mai precizat că mai are o speranță ca într-o bună zi clasa politică din Republica Moldova să fie curățată de traseiști.

3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?