COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 857 485 INFECTAȚI 330 799(+1505)   TRATAȚI 308 832     DECESE 7576(+41)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2958
Puterea stiri: 6793
Coronavirus stiri: 7614

Voronin anunță că renunță la șefia PCRM

3 sep. 09:45   Politică
1647 8

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, nu va mai candida la un nou mandat de președinte al Partidului Comuniștilor. Urmează să se întrunească Congresul Partidului, transmite Noi.md cu referire la unimedia.info.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Puterea a Patra de la postul N4.

„Congresul obligatoriu va fi anul acesta. O să facem Congres numaidecât, pentru că noi suntem deja mai mult de un an. Deja trebuie de făcut schimbări.

Toată țara face schimbări, dar noi să rămânem în urmă, comuniștii, nu ține de noi. Eu cred că am să fiu înțeles de colegii comuniști.

Am așa un termen lung în fruntea partidului, nu sunt exemple în istoria partidelor Comuniștilor, nu e cazul. Deja e timpul. Desigur, eu nu mă compar cu înaltele figuri.


Deamu e timpul. O să discutăm în partid, dar poziția mea e că deja e timpul, asta nu înseamnă că eu las partidul și uit de tot”, a declarat Vladimir Voronin.

La întrebarea: „Anul acesta ați reușit ca partidul Comuniștilor să devină partid parlamentar. Ce înseamnă această retragere?”, liderul PCRM a răspuns că „poate asta a fost ca premisă să las în urmă partidul parlamentar”.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽