Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

Voronin anunță că renunță la șefia PCRM

3 sep. 2021,, 09:45   Politică
3029 8

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, nu va mai candida la un nou mandat de președinte al Partidului Comuniștilor. Urmează să se întrunească Congresul Partidului, transmite Noi.md cu referire la unimedia.info.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Puterea a Patra de la postul N4.

„Congresul obligatoriu va fi anul acesta. O să facem Congres numaidecât, pentru că noi suntem deja mai mult de un an. Deja trebuie de făcut schimbări.

Toată țara face schimbări, dar noi să rămânem în urmă, comuniștii, nu ține de noi. Eu cred că am să fiu înțeles de colegii comuniști.

Am așa un termen lung în fruntea partidului, nu sunt exemple în istoria partidelor Comuniștilor, nu e cazul. Deja e timpul. Desigur, eu nu mă compar cu înaltele figuri.


Deamu e timpul. O să discutăm în partid, dar poziția mea e că deja e timpul, asta nu înseamnă că eu las partidul și uit de tot”, a declarat Vladimir Voronin.

La întrebarea: „Anul acesta ați reușit ca partidul Comuniștilor să devină partid parlamentar. Ce înseamnă această retragere?”, liderul PCRM a răspuns că „poate asta a fost ca premisă să las în urmă partidul parlamentar”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?