COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 774 327 INFECTAȚI 290 043(+1018)   TRATAȚI 273 920     DECESE 6713(+18)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2924
Puterea stiri: 6640

Vor vota deputații Partidului Șor pentru numirea Guvernului Gavrilița?

30 iul. 09:59   Politică
1767 6

Deputații Partidului Șor îți vor da votul pentru Guvernul conduse de Natalia Gavrilița, au anunțat astăzi reprezentanții formațiunii în urma discuțiilor purtate cu președintele Maia Sandu.

„Cel mai probabil noi vom susține acest guvern. Este logic să procedăm așa. Sigur că ne vom lua timp să analizăm CV-urile, experiența candidaților”, a declarat Marina Tauber.

„Vrem să-i mulțumim dnei președinte pentru această dorință de a discuta, pentru că noi vrem să fim auziți, deși sîntem o fracțiune mică, este un dialog absolut vital”, a mai adăugat Tauber.

Deputata a mai anunțat că deși Partidul Șor ar avea ipotetic un candidat la funcția de premier, nu îl va înainta, întrucît acesta este privilegiul guvernării.

„Partidul de guvernare are toate drepturile să decidă cine va fi prim-ministru. Avem un respect deosebit față de votul masiv și alegerea cetățenilor. Noi sîntem deschiși pentru orice dialog”, a mai adăugat Tauber.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ce părere aveți despre introducerea prezentării obligatorii a certificatului COVID-19 în Republica Moldova?
🔽🔽