COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 746 866 INFECTAȚI 279 143(+1289)   TRATAȚI 265 144     DECESE 6569(+10)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2906
Puterea stiri: 6719
Coronavirus stiri: 7487

De dragul propriei securități, fracțiunea Partidului Șor este gata de orice compromis

29 iul. 13:22 (reactualizat 30 iul. 03:42)   Politică
4010 23

În cadrul ședinței Parlamentului, fracțiunea Socialiștilor și Comuniștilor a anunțat trecerea la opoziție, iar fracțiunea Șor a anunțat trecerea la o opoziție constructivă.

Orice opoziție trebuie să fie constructivă, de altfel activitatea parlamentară își pierde sensul și se transformă în trădarea țării și al poporului.

Cu toate acestea, reprezentanta fracțiunii Șor a subliniat că opoziția lor va fi una constructivă.

Ce înseamnă acest semnal dat majorității de guvernămînt și Maiei Sandu, se înțelege clar, dacă e să ne amintim că împotriva majorității (sau a tuturor) membrilor acestei fracțiuni au fost deschise dosare penale, inclusiv privind miliardele furate din țară și aeroportul.

Sînt bine cunoscute declarații făcute de mai mulți reprezentanți PAS cu privire la necesitatea interzicerii acestui partid și aducerea liderilor săi în fața judecății.


Se pare că, de dragul propriei lor siguranțe, liderii acestui partid sînt gata de orice, inclusiv de votarea amendamentelor la Constituția Republicii Moldova de care are nevoie Maia Sandu.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Intrarea în cafenele și restaurante ar putea fi permisă doar pentru cei testați sau vaccinați anti COVID-19. Care vor fi consecințele?
🔽🔽