X 
Arşiţa stiri: 225
Transnistria stiri: 1464
Preşedintele stiri: 4135

Trei șefi de stat vor vizita Republica Moldova

24 aug. 09:15   Politică
13 ore in urma 3125 1

În perioada 26-28 august 2024, Republica Moldova va primi vizita oficială a Președintelui Republicii Lituania, Gitanas Nausėda, a Președintelui Republicii Estonia, Alar Karis, și a Președintelui Republicii Letonia, Edgars Rinkēvičs, anunță Noi.md

Cei trei șefi de stat vor veni la Chișinău cu ocazia zilei Independenței Republicii Moldova și vor vizita Guvernul și Parlamentul.

Deși prezența acestor lideri este confirmată, pînă în prezent nu au fost anunțate oficial detalii privind întrevederile pe care aceștia le vor avea cu oficialii moldoveni sau agenda exactă a vizitei.

Noi.md amintște că, Guvernul a decis să organizeze o sărbătoare grandioasă în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), cu mai multe concerte, timp de trei zile, care ar costa aproape 10 milioane de lei, echivalentul a peste jumătate de milion de euro, potrivit investigației realizate de „RISE Moldova”.

Publicația a descoperit că pentru organizarea concertului de Ziua Independenței nu a fost organizată o licitație publică, fiind contractată direct o companie specializată, lucru care a stîrnit valuri de critici în societate.

12
1
1
1
115

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În curînd, în centrul capitalei moldovenești va apărea monumentul Reginei Maria a României. Dar monumentele căror personalități moldovenești celebre considerați că ar trebui instalate pe străzile noastre?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав