Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Recean sprijină inițiativa Maiei Sandu privind organizarea referendumului

18 mar. 18:00   Politică
2686 3

Prim-ministrul Dorin Recean a anunțat că sprijină inițiativa președintei Maia Sandu privind organizarea referendumului pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană.

„Împreună cu toți cetățenii acestei țări, alături de președinta Sandu, avem un obiectiv comun: cel de a construi Europa la noi acasă. Pentru asta, Guvernul construiește infrastructură europeană în satele și orașele noastre, locuri de muncă bine plătite și servicii publice de calitate pentru cetățeni”, a afirmat premierul, transmite Noi.md cu referier la moldpres.md.

Oficialul a adăugat că „sîntem uniți pentru Moldova europeană și este momentul potrivit să fim uniți pentru aderarea la Uniunea Europeană. „Referendumul este alegerea care va defini destinul generațiilor viitoare, prin care confirmăm că Moldova este ancorată ireversibil pe calea europeană”, a declarat Dorin Recean.

Șefa statului a susținut astăzi o conferință de presă în cadrul căreia s-a adresat cetățenilor și reprezentanților presei în legătură cu importanța referendumului pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană.

5
1
0
0
66

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?