COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Reacția lui Ceban la acuzațiile PAS

Reacția lui Ceban la acuzațiile PAS

Ion Ceban a calificat ca „nefondate” acuzațiile consilierilor municipali de la PAS, care au declarat astăzi că primarul face investiții iraționale în condiții de criză epidemiologică.

„Banii publici sînt cheltuiți pentru cetățeni și nicidecum în alt scop și asta văd locuitorii Capitalei”, spune Ceban, transmite cotidianul.md.

„Politică văd în acțiunile primăriei, doar acei care fac politică azi în cadrul instituției și vin cu acuzații nefondate la adresa primarului general, Ion Ceban.


Adevărul este că oamenii vor să trăiască într-un oraș curat, amenajat și modern, iar în acest sens se lucrează zi de zi. Prin acțiunile efectuate se văd rezultate, cum ar fi: străzi și trotuare intrate în reparație, evacuarea gheretelor, a panourilor publicitare dar și a altor instalații. Azi sînt efectuate lucrări de reparație a două pasaje subterane, iar mai multe parcuri și zone verzi sînt modernizate, alte multe proiecte și concepte sînt lansate și sînt transparente”, a reacționat primarul Capitalei.

Amintim că consilierii municipali ai fracțiunii PAS și-au manifestat nemulțumirea față de felul în care arată bugetul muncipiului Chișinău pentru anul 2020, acuzîndu-l pe primarul Ion Ceban de „investiții iraționale pe care se insistă în condițiile crizei economice provocate pe pandemia COVID-19”.

Consilierii municipali PAS susțin că „risipirea banilor publici în scop electoral este o tradiție în Republica Moldova, iar Ceban în acest an electoral excelează la acest capitol, cel mai proaspăt caz fiind lucrările de reconstrucție a aleei Mircea cel Bătrîn din sectorul Ciocana al Capitalei”.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load