TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Procuratura Generală infirmă că pe numele lui Alexei Greceanîi ar exista un dosar penal

Procuratura Generală a reacționat la informațiile oferite de deputata fracțiunii „ȘOR”, potrivit cărora soțul președintei Parlamentului, Zinaida Greceanîi, ar fi implicat în frauda bancară.

În timp ce Tauber spune ca a fost informată ca există un dosar penal, în care figurează Alexei Greceanîi, Procuratura Generală infirmă acest lucru. Potrivit PG, creditul de milioane a fost obținut de compania „Alsvit-Vin” înaintea venirii lui Alexei Greceanîi în această întreprindere.

Purtătorul de cuvînt al Procuraturii Generale, Emil Gaitur, a declarat pentru Unimedia ca „pe numele cetățeanului Alexei Greceanîi nu există dosar penal pentru fraudă bancară”. Potrivit lui, la moment se investigheaza faptul dobîndirii unui credit de către un agent economic, iar lui Alexei Greceanîi nu i-a fost atribuit statut de bănuit sau învinuit.

Marina Tauber a prezentat astăzi răspunsul Procuraturii Anticorupție oferit la 9 octombrie, potrivit căruia, pe numele lui Alexei Greceanîi, cît și membrilor familiei acestora, este deschis un dosar penal.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load

Arhivă de ştiri