Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4055

Președinția, despre audierea Maiei Sandu: Un circ al corupților

31 mai. 16:10   Politică
5668 1

Președinția a venit cu o reacție după ce instanța de judecată a decis ca șefa statului, Maia Sandu, să fie audiată ca martor în dosarul concesionării Aeroportului Chișinău, anunță Noi.md

„Maia Sandu nu a votat concesionarea aeroportului către AviaInvest și a spus acest lucru de nenumărate ori - fapt ce poate fi probat ușor din înregistrarea video a ședinței de guvern,. Mai mult decât atât, „Maia Sandu a solicitat sancționarea tuturor celor care au ‘oferit’ abuziv Aeroportul Chișinău grupului Șor. Ce are loc acum este un circ al corupților cu scopul de a ascunde adevărul” a anunțat Adrian Băluțel, șeful cabinetului președintei.

Președinta Maia Sandu și premierul Dorin Recean vor fi audiați în calitate de martori în dosarul concesionării Aeroportului Internațional Chișinău (AIC).

Magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani au admis astăzi cererea avocatului fostului premier Iurie Leancă de a audia în calitate de martori toți membrii Cabinetului de Miniștri care au votat concesionarea AIC, după ce anterior, completul de judecători a respins aceste cereri din partea avocaților martorilor.

17
9
0
0
41

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?