Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Președintele Portugaliei va efectua o vizită la Chișinău

28 oct. 2023,, 13:30   Politică
2273 0

Președintele Portugaliei, Marcelo Rebelo de Sousa, va efectua în perioada 30-31 octombrie o vizită oficială în Republica Moldova.

Presa portugheză scrie că vizita are loc la invitația președintei Maia Sandu. Administrația prezidențială de la Chișinău nu a anunțat deocamdată vizita oficialului portughez, transmite Noi.md cu referire la ipn.md.

În aceeași perioadă, la Chișinău este așteptat și vicepreședintele Republicii Bulgaria. Nici despre această vizită Președinția Republicii Moldova nu a anunțat deocamdată.

În contextul vizitelor celor doi oficiali străini, municipalitatea a anunțat că în perioada 30-31 octombrie va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală.

„În intervalul orelor 08.00 și 22.00, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală, inclusiv desfășurarea întrunirilor, manifestărilor în masă, lucrărilor de reparație a drumurilor și tăiere a arborilor, în perimetrul străzilor pe unde se vor deplasa coloanele oficiale”, precizează Primăria capitalei.


3
0
1
2
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?