Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Pascaru: Este o crimă să oprești cetățenii țării tale din Transnistria să voteze

6 noi. 2020,, 12:17   Politică
3319 3

Deputatul PSRM Nicolae Pascaru a condamnat faptul că anumite forțe politice au împiedicat cetățenii din stînga Nistrului să voteze la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie.

"Este o crimă să oprești cetățenii țării tale acolo la post și să nu le dai voie la votare. Au fost cele mai cinstite alegeri. Ei au dreptul constituțional, cei din din stînga Nistrului să vină să voteze. Faptul că nu au această posibiliate este o problemă veche, complicată", a declarat el la emisiunea "Cabinetul din umbră".

Deputatul a vorbit despre implicarea directă a Fundației Soros în alegerile din R.Moldova.

"Dacă veniți mai departe cu președintele ăsta e o catastrofă pentru țară. Soluționați acolo problema din granturi străine, Soros care se implică în aceste alegeri. Sînt dovezi că 26 de milioane de dolari sînt date și afiliate pe lîngă PAS", a spus el.

Referindu-se la soluționarea conflictului transnistrean, Pascaru a declarat că problema trebuie abordată cu pace și înțelepciune.


"Trebuie să recunoaștem că problema transnistreană trebuie rezolvată cu pace înțelepciune, cu ajutorul la partenerii noștri externi: americanii și ruși, ucrainenii. Cu răul nu vom hotărî problema. Numai îi înrăim. Pe perioada mandatului lu Igor Dodon s-au făcut multe lucruri bune în direcția soluționării", a relatat el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?