COVID-19 : VACCINAȚI 1 005 181  INFECTAȚI 409 397 (+2394)   TRATAȚI 370 993     DECESE 10 522(+9)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 544
Coronavirus stiri: 7929

PAS „așteaptă demisia Nataliei Moloșag”

1 dec. 2021,, 19:32   Politică
1817 4

„Implicarea acestei persoane terțe în cadrul instituției a fost o greșeală. Am înțeles că avocata Moloșag urmează să-și prezinte demisia după ce va duce la bun sfîrșit un control intern”.

Astfel a reacționat deputatul PAS, Radu Marian, după declarațiile făcute astăzi de avocata Poporului, privind „consilierul” său personal, care a fost condamnat pentru proxenetism, Dumitru Godorog.

„Implicarea acestei persoane terțe în cadrul instituției a fost o greșeală și este clar ca reputația instituției Avocatului Poporului are de suferit. Am înțeles de la doamna avocat Moloșag că urmează să-și prezinte demisia după ce dînsa va duce la bun sfîrșit un control intern”, a declarat pentru UNIMEDIA, deputatul PAS, Radu Marian.

Purtătoarea de cuvînt a fracțiunii, Adriana Vlas, a declarat pentru UNIMEDIA că „este un caz de demisie”.

„Este un caz de demisie. Așteptăm să-și onoreze promisiunea de demisie”, ne-a spus aceasta.


Tot astăzi, deputatul PAS, Dumitru Alaiba s-a arătat nemulțumit de explicațiile publice prezentate de Avocata Poporului, Natalia Moloșag, privind „consilierul” său personal, care a fost condamnat pentru proxenetism, Dumitru Godorog.

Avocata Poporului, după două zile de tăcere, a ieșit cu explicații privind „implicarea în activitatea oficiului” a unui oarecare Dumitru Godorog, fost condamnat pentru proxenetism.

Natalia Moloșag nu a demisionat, cum i-au cerut mai mulți lideri și ONG-uri, dar a declarat că este supusă mai multor „atacuri” pentru că intenționa să facă dezvăluiri despre activitățile anterioare ale instituției pe care o reprezintă.

2

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X