X 
Arşiţa stiri: 229
Transnistria stiri: 1421
Preşedintele stiri: 4127

"Partidul Nostru" l-a desemnat pe Renato Usatîi drept candidat pentru alegerile prezidențiale

22 aug. 12:49   Politică
2 ore in urma 1137 0

Consiliul Național al Partidului Nostru l-a desemnat miercuri cu unanimitate de voturi, pe președintele formațiunii, Renato Usatîi, drept candidat pentru alegerile prezidențiale.

În cadrul evenimentului de la Palatul Republicii, care a reunit sute de oameni din întreaga țară, Renato Usatîi a urcat pe scenă pe fundalul melodiei lui Mihai Volontir – „Moldovenii cînd se strîng”.

„Am ales această piesă a lui Mihai Volontir pentru că ea reflectă viața adevărată a poporului nostru! Noi, moldovenii, știm ce înseamnă atît bucuria, cît și durerea, cum lumina și întunericul sînt mereu alături de noi. Eu merg înainte pentru a aduce mai multă lumină în viața oamenilor noștri, iar cei care au semănat întunericul să răspundă pentru asta”, a declarat Renato Usatîi, notează Noi.md

Președintele Partidului Nostru a vorbit despre convingerea sa că Moldova trebuie transformată într-o republică prezidențială, cînd un singur lider este responsabil de tot ce se întîmplă în țară.

„Moldova poate fi salvată doar printr-o dictatură a ordinii în interesul statului și a responsabilității față de cetățeni! Care să bage spaima în hoți, corupți și trădători și să le redea cetățenilor libertatea. Voi fi președinte pentru oamenii de afaceri, pensionari, medici, profesori, tineri și toți cetățenii de rînd. Dar voi fi dictator pentru cei care au furat și și-au bătut joc de noi în toți acești ani”, a evidențiat Renato Usatîi.


El a mai declarat că intră în lupta prezidențială pentru ca, în calitate de șef de stat, să distrugă sistemul putred din țară, creat în decurs de peste 30 de ani.

„Vreau să stăm cu capul sus și să nu mai depindem de poftele celor din vest, nici din est. Mandatul viitorului Președinte al țării trebuie să fie despre ordine, dreptate și bunăstare! Voi avea grijă ca părinții și copiii din țară să trăiască la fel ca părinții și copiii mei!”, a afirmat Renato Usatîi. În cadrul evenimentului, liderul Partidului Nostru a avut un dialog deschis cu cei prezenți și a răspuns întrebărilor cetățenilor.

Totodată, Consiliul Național al Partidului Nostru a aprobat și componența grupului de inițiativă care va asigura colectarea de semnături pentru candidatura lui Renato Usatîi.

Partidul Nostru intră pregătit în bătălia politică pentru funcția de președinte și mizează pe implicarea activă a cetățenilor.

0
1
0
1
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În curînd, în centrul capitalei moldovenești va apărea monumentul Reginei Maria a României. Dar monumentele căror personalități moldovenești celebre considerați că ar trebui instalate pe străzile noastre?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав