X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Parlamentul a constituit o comisie specială privind politica de reintegrare a Republicii Moldova

4 noi. 2021,, 16:22   Politică
2813 6

Parlamentul de la Chișinău a constituit o comisie specială de monitorizare și control parlamentar asupra realizării politicii de reintegrare a Republicii Moldova.

Proiectul de hotărîre a fost propus de președintele Parlamentului, Igor Grosu, transmite Noi.md cu referire la jurnal.md.

Din comisie vor face parte zece deputați. Președinte a fost ales deputatul PAS Mihai Popșoi, vicepreșediinte - deputatul BCS - Vlad Bătrîncea.

Comisia parlamentară specială va monitoriza și va evalua situația actuală privind politicile de reintegrare, va elabora propuneri sau recomandări și va informa Biroul Permanent și, după caz, plenul Parlamentului, cel puțin o dată pe semestru, despre activitatea sa principalele subiecte de actualitate legate de politicile de reintegrare a RM.

De asemenea, comisia va contribui la identificarea de proiecte și soluții ce ar permite redobîndirea încrederii și apropierea cetățenilor de pe ambele maluri ale Nistrului.


Potrivit proiectului, Guvernul va prezenta informații și va consulta Comisia parlamentară specială referitor la politicile de reintegrare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?