X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Opinie: "Următorul președinte al României va fi cel care va accepta sacrificiul Chișinăului"

13 apr. 13:30   Politică
5006 1

Următorul președinte al României va fi cel care va accepta sacrificiul Chișinăului.

Această opinie a fost exprimată de politologul român Hans D. Hartmann în direct la un post de televiziune.

Potrivit acestuia, încă nu s-a decis cine va fi următorul președinte al României. Iar această chestiune nu a fost încă decisă între forțele care vor să-și pună propriul președinte al României.

Hans D. Hartmann consideră că lupta se dă între Washington și Berlin, iar Berlinul vrea să aibă în continuare un președinte pro-german, în timp ce Washingtonul își dorește un președinte român care să accepte orice soluție venită din partea SUA în legătură cu conflictul din Ucraina.

"Părerea mea este că viitorul președinte al României va fi cel care va accepta sacrificiul Chișinăului", a spus analistul politic român.


El a explicat că Germania vrea să mențină Republica Moldova în subordinea sa ca pe un sclav, condiționînd politica de la București.

Hans D. Hartmann consideră că oricine pune mîna pe Chișinău condiționează politica de la București. Acest lucru vine dintr-o strategie de securitate regională.

"Pentru ca Republica Moldova să fie subordonată Germaniei și SUA, vrea un președinte care să poată spune cinic 'ia pleacă de aici'. Adică să le dea peste mîini? peste bot nemților prin Chișinău", a spus analistul politic român.5
7
0
8
30

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?