COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Noi hrănim soiuzul și pierim fără bani de pe externe. La ce s-a referit Chicu (VIDEO)

Noi hrănim soiuzul și pierim fără bani de pe externe. La ce s-a referit Chicu (VIDEO)

Premierul Ion Chicu s-a arătat dezamăgit că nu și-a putut prezenta raportul privind activitatea Guvernului de la tribuna Parlamentului, după ce opoziția a blocat ședința, nemulțumită că în Legislativ nu s-a prezentat întreg cabinetul de miniștri.

Chicu a ieșit în fața presei și și-a ținut pledoaria, care a început cu întrebarea: „de ce nu avem încredere în viitorul țării?”, transmite NOI.md cu referire la unimedia.info.

”E paradoxal, dar străinii, investitorii și partenerii noștri externi au mai multă încredere viitorul țării noastre, decît noi. Mă doare să aud în teritoriu, de la pedagoci, că poporul ăsta nu mai are viitor, nu mai avem cu cine ne mîndri, de parcă marele Eugen Doga sau irepetabilul Ion Druță, a cărui „Rugă” apropo vă recomand să o recitiți, nu ar fi din neamul nostru de moldoveni. De parcă incomparabilii Nicolae Botgros, Valentina Naforniță sau Gheorghe Mustea nu sînt talente născute sau cizelate de moldoveni. De ce și cum am ajuns să nu mai credem în forțele propii? De ce și cum am ajuns să nu mai cerdem în noi înșine?”, i-ar fi întrebat pe deputați Ion Chicu.


„Cum am ajuns atît de repede de la ridicolul „noi hrănim soiuzul” la și mai penibilul „pierim fără bani de pe extern”? Asta am vrut să discut astăzi cu deputații, pentru că asta mă întreabă oamenii în teritoriu”, a mai spus Ion Chicu.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load