Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Nichiforciuc a anunțat că partidul care îl conduce va avea propriul candidat la prezidențiale

14 feb. 11:00   Politică
2054 0

Eugeniu Nichiforciuc, președintele Mișcării „Respect Moldova”, a anunțat că partidul va avea propriul candidat la alegerile prezidențiale din acest an.

„Noi nu ne vom bate cu nimeni în această campanie, ci vom concura, vom concura în calitate de concurenți electorali, concurenți politici, notează Noi.md cu referire la tribuna.

Mișcarea Respect Moldova va avea propriul candidat la aceste alegeri și vom depune tot efortul pentru ca să ia un scor cît mai bun. Vom lucra în teritoriu, cu electoratul, vom face campanie… Aici vor fi toate eforturile noastre”, a declarat liderul formațiunii în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4.

Politicianul a spus că, la moment, sînt discuții active cu „mai multe persoane pentru calitatea de candidat”. „Sunt persoane nu doar din interiorul partidului. Pentru mulți candidatul va fi o surpriză – pentru noi una plăcută, pentru mulți – nu prea”, a menționat el.

Eugeniu Nichiforciuc a mai comunicat că decizia finală ar urma să fie luată prin luna martie curent.


Totodată, fiind întrebat, dacă numele său e printre potențialii candidați ai Mișcării, fostul deputat a dat de înțeles că nu e exclus.

2
2
0
1
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?