X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Ministerele urmează să desemneze cîte un responsabil de procesul de integrare europeană

17 apr. 2023,, 14:30   Politică
5220 1

Fiecare minister din Guvernul condus de Dorin Recean ar urma să desemneze, „în cel mai scurt timp”, cîte un reprezentant din conducere care să fie implicat exclusiv în procesul de integrare europeană a R. Moldova.

Solicitarea a fost făcută de către vicepremierul Nicu Popescu, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, în cadrul ședinței Comisiei guvernamentale pentru integrare europeană, care a avut loc la finele săptămînii trecute, notează ziarulnational.md.

La ședința prezidată de prim-ministrul Dorin Recean au fost abordate subiecte precum examinarea contribuției R. Moldova la pachetul de extindere anual al Comisiei Europene și acordarea sporului pentru realizarea sarcinilor prioritare în contextul implementării cerințelor de aderare la UE.

Membrii Comisiei au aprobat contribuția Republicii Moldova la Pachetul de extindere al Comisiei Europene pentru anul 2023 și au adoptat decizia de a stabili lista și numărul maxim de persoane, estimat per autoritate publică, pentru acordarea sporului pentru realizarea sarcinilor prioritare, în contextul implementării eforturilor de aderare la UE.

1
0
0
0
9

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?