X 
Arşiţa stiri: 178
Jocurile Olimpice stiri: 135
Transnistria stiri: 1412

Marina Tauber a devenit oficial primarul comunei Jora de Mijloc

30 mai. 2018,, 16:10   Politică
9237 6

Vicepreședintele Partidului ȘOR, Marina Tauber, care a acumulat peste 60% din voturile locuitorilor comunei Jora de Mijloc, raionul Orhei, la alegerile noi din 20 mai a primit astăzi legitimația de primar și a intrat oficial în funcție.

Rezultatele alegerilor în comuna Jora de Mijloc au fost contestate de PAS, dar justiția, prin intermediul Judecătoriei Orhei și al Curți ide Apel Chișinău au respins demersul drept nefondat și nu au identificat motive de anulare a rezultatelor alegerilor. Este de menționat că la sediile celor două instanțe de judecată la care au fost examinate demersurile PAS, sute de locuitori din toate cele patru sate ale comunei Jora de Mijloc au organizat acțiuni de protest cerînd recunoașterea imediată a rezultatelor alegerilor și să i se permită Marinei Tauber să-și îndeplinească programul electoral.

Platforma electorală a Marinei Tauber presupune modernizarea totală a infrastructurii locale – reparația capitală a drumurilor, instalarea unui sistem de iluminat stradal, deschiderea magazinelor și farmaciilor sociale, precum și investiții în economia Jorei de Mijloc. Ea i-a asigurat pe locuitorii comunei că Jora de Miloc va deveni în decurs de un an o localitate model pentru Republica Moldova. Această promisiune a fost garantată personal de liderul Partidului ȘOR, primarul de Orhei, Ilan Șor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав