X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Majoritatea cetățenilor vor ieși în stradă pentru a apăra neutralitatea Republicii Moldova. Declarație

15 sep. 2023,, 17:07   Politică
3516 0

Majoritatea cetățenilor moldoveni împotriva aderării țării la NATO și sunt gata să iasă în stradă pentru a apăra pacea și neutralitatea în Moldova.

Declarația a fost făcută de fostul președinte al Republicii Moldova, liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, relatează Noi.md

În opinia sa, Occidentul și Soros au investit sute de milioane de euro pentru a aduce la conducere actuala guvernare ca să desfășoare acțiuni agresive anti-ruse, să lichideze opoziția, să lupte împotriva valorilor noastre, împotriva Bisericii.

”Următorul pas este aderarea la NATO, posibil război și lichidarea țării. Nu credeți? Dar primii trei pași au fost deja făcuți. În viitorul apropiat, vom vedea o campanie de promovare a NATO în Moldova. Scopul acestei guvernări este de a schimba opiniile oamenilor până în 2024-2025. Ne vor spune că NATO este despre pace și flori frumoase, dar nu este așa. Moldova este o țară neutră, iar acesta este singurul lucru care ne salvează de război la momentul actual.

Domnilor Recean, Grosu, vreți ca copiii voștri să lupte undeva în Afganistan sau Irak? Eu nu doresc asta pentru fiii mei. Sunt categoric împotriva aderării la NATO”, a subliniat Igor Dodon.


El și-a exprimat convingerea că majoritatea cetățenilor susțin aceeași poziție și, dacă va fi nevoie, vor ieși în stradă pentru a apăra pacea și neutralitatea în Moldova.

72
0
0
0
8

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?