Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Maia Sandu a spus dacă a vorbit cu Mariana Durleșteanu

19 feb. 2021,, 07:18   Politică
3139 13

Maia Sandu nu a discutat cu Mariana Durleșteanu, candidatul majorității formalizate din cadrul Parlamentului Republicii Moldova.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii ”Cabinetul din umbră” de la Jurnal TV.

”Nu am discutat și putem afirma că nu ducem lipsă de candidați, ceea ce ne lipsește ne lipsește o majoritate parlamentară formată din oameni onești și care să poată să voteze și să susțină un Guvern al cetățenilor. De candidați nu ducem lipsă! Eu am venit cu o decizie și acum așteptăm răbdători decizia Curții Constituționale. În funcție de ce va scrie Curtea vom vedea care sînt următorii pași”,

Referindu-se la posibilitatea suspendării președintelui Republicii Moldova din funcție, șefa statului a declarat că oricare ar fi următoarele evenimente atît în cazul unor alegeri anticipate, cît și în cazul unui referendum oricum se va ajunge la popor care se își va spune părerea.

”În ambele scenarii noi mergem la popor. Mie nu îmi este frică să merg la popor, dar să vedem dacă lor le este frică să meargă la popor. Unii dintre ei vor fi sancționați de către oameni și nu vor mai putea să ajungă în Parlament iar astfel nu vor mai putea să își continue scheme de corupție. Trebuie să aleagă cei din Parlament ce cred că este mai bine. Lor le convine să păstreze acest dezastru în țară în care justiția nu funcționează, iar ei continuă să agonisească bani și averi lucru care este împotriva cetățenilor”, a mai declarat Maia Sandu.


Reamintim că prima tentativă de numire a unui nou Guvern a eșuat în Parlament. În timp ce în executiv se examina programul guvernamental al Nataliei Gavriliță, PSRM și ”Pentru Moldova” anunțau formrea unei majorități parlamentare și înaintarea drept candidat la funcția de prim-ministru al Republicii Moldova pe Mariana Durleșteanu, ministru al finanțelor în perioada 2008 - 2009.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?