X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Maia Sandu a întreprins o vizită în raionul Căușeni

11 iul. 2023,, 10:45   Politică
3379 0

Șefa statului, Maia Sandu, a mers recent în vizită în două localități din raionul Căușeni - Opaci și Zaim, unde a avut discuții cu oamenii de acolo.

În ambele localități au fost realizate, de curînd, proiecte susținute de Programul național „Satul European” pentru extinderea sistemului de alimentare cu apă și sanitație, dar și alte proiecte finanțate de parteneri de dezvoltare, notează Noi.md.

Maia Sandu a menționat că nivelul de trai al oamenilor depinde de serviciile publice calitative, iar deschiderea unui Centru Unificat de Prestare a serviciilor publice la Opaci ajută localnicii să obțină documentele necesare mai repede, fără a fi nevoiți să meargă în centrul raional.

Președintele a menționat că prin eforturi comune, la nivel local și central, calitatea vieții în fiecare localitate din țară poate fi îmbunătățită.

„În orașul Căușeni am vizitat monumentul istoric în proces de restaurare „Biserica Adormirii Maicii Domnului”, cu statut de muzeu. Guvernul nostru împreună cu Guvernul Statelor Unite ale Americii susțin efortul de restaurare a acestui monument unic din spațiul est-carpatic prin amplasarea sa sub nivelul solului, monument care va fi inclus în traseul turistic național în viitorul apropiat”, a spus șefa statului.


2
0
0
0
19

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?