COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 832 171  INFECTAȚI  317 899(+1370)   TRATAȚI 297 796     DECESE 7273(+32)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6867

Mai multe numiri, eliberări și demisii, aprobate de Guvern

19 aug. 16:43   Politică
1754 1

În cadrul ședinței de astăzi a Guvernului a fost rechemat Ambasadorul Republicii Moldova în Statul Israel, Gabriela Moraru, precum și Ambasadorul Republicii Moldova în Republica Belarus, Victor Sorocean care ocupa și funcția de reprezentant permanent și plenipotențiar al țării noastre pe lîngă organele statuare și alte organe ale CSI.

De asemenea, Guvernul l-a numit pe Vladimir Cuc în funcția de secretar de stat al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene.

Executivul a aprobat încetarea raportului de serviciu al lui Iurii Pașinschi din funcția de secretar general al Ministerului Finanțelor, din 26 august; și eliberarea lui Dorel Noroc din funcția de secretar de stat al Ministerului Finanțelor, din 1 septembrie, în baza cererii de demisie.

Vasile Șarban a fost numit secretar de stat al Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare din 20 august.

Cabinetul a votat încetarea raportului de serviciu și a lui Ianuș Erhan, secretar general al Ministerului Afacerilor Interne, din 26 august, în baza cererii de demisie. Jana Costachi a fost numită secretar de stat al MAI, din 20 august.


Tot din această zi, Vasile Cușca va începe activitatea sa în funcția de secretar de stat al Ministerului Muncii și Protecției Sociale, candidatura sa fiind aprobată în cadrul ședinței.

Victor Zubcu va fi eliberat din funcția de director general al Agenției Antidoping, începînd cu data de 7 septembrie.

Totodată, Cabinetul de miniștri a aprobat eliberarea și numirea mai multor șefi și șefi adjuncți ai Oficiilor Teritoriale ale Cancelariei de Stat.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽