X 
Cutremure stiri: 504

Ion Chicu: Cetățenii recunosc că țara nu va mai rezista încă 4 ani dezmăț ©

15 oct. 10:17   Politică
2 ore in urma 1546 0

Ion Chicu, candidat la funcția de președinte al Republicii Moldova, desemnat de Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM), constată că după mai multe întâlniri electorale, cetățenii declară că țara nu va mai rezista încă 4 ani dezmăț al analfabetismului funcțional și capturare a statului.

În cadrul întâlnirilor electorale cu locuitorii r-lui Drochia, Ialoveni, Criuleni, etc, am prezentat participanților la eveniment Programul nostru electoral, bazat pe prezumpția responsabilității Președintelui țării pentru funcționarea statului, pentru dezvoltarea economică și susținerea socială a cetățenilor țării, susține Ion Chicu.

Oamenii prezenți la evenimente sunt conștienți că țara nu va mai rezista încă 4 ani dezmăț al analfabetismului funcțional, oamenii vor schimbări pe 20 octombrie. Oamenii vor să poată trăi și munci în țara lor și nu vor ca urmașii să rămână datori pentru creditele angajate și tocate.

Majoritatea cetățenilor Republicii Moldova, inclusiv oamenii din raionul Florești, își leagă mari speranțe de aceste alegeri - speranțe de schimbare, speranțe la o viață mai bună. Oamenii vor să scape de frică și incompetență la nivel de stat, oamenii vor să-și poată vinde producția agricolă muncită prin sudoare timp de un an.

Oamenii vor ca în fruntea statului să avem un Președinte responsabil, cu respect față de oameni, față de Constituția și legile țării. Oamenii vor ca statul să fie în slujba cetățenilor, nu a unui partid sau grup de interese străine, ca acum.

Cu toții ne dorim ca statul să fie în slujba cetățenilor, nu a unui partid sau grup de interese străine, ca acum, mai spune Ion Chicu.

*Publicitate electorala / Partidul Politic "Partidul Dezvoltarii si Consolidarii Moldovei" , candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova Chicu Ion. Achitat conform contractului nr.1.04 din 04.10.2024, Mld Media SRL IDNO: 1003600012997

14
1
0
0
5

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав