Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Ion Ceban: Consiliului Concurenței atacă Primăria. Se dorește falimentarea EXDRUPO

9 dec. 2021,, 16:00   Politică
3463 1

Potrivit primarului general Ion Ceban, reprezentații CC solicită explicații de la Direcția municipală de ce Întreprinderea municipală Exdrupo face lucrări de infrastructură prin oraș și nu alt agent economic. Ceban afirmă că acestea acest lucru este a sabotare a activității Primăriei, transmite noi.md cu referire la blogul Primarului.

„Primăria avînd o Direcție municipală, o întreagă întreprindere care se ocupă cu acest domeniu, nu trebuie să facă nimic și să organizăm concursuri, unde să participe și alți agenți economici, dar și întreprinderea municipală responsabilă „EXDRUPO” că poate cineva propune un preț mai mic. Unde s-a mai văzut așa deviere de gîndire? Consider că prin astfel de acțiuni se încearcă atacarea Primăriei și Direcțiile și Întreprinderile Primăriei.

Vor falimentarea instituțiilor și scoaterea banilor din bugetul municipal și a instituțiilor din subordinea primăriei. Este un atac în primul rînd împotriva orașului și a oamenilor, dar și angajații instituțiilor”, a declarat edilul.

Primarul punctează că în curînd va veni cu alte detalii despre altă Întreprindere municipală, unde la fel se încearcă prin astfel de scheme.

4
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?