X 
Arşiţa stiri: 185
Jocurile Olimpice stiri: 141
Transnistria stiri: 1412

Ion Ceban, în China: Ce vor dezvolta împreună orașele Chișinău și Beijing

6 iun. 09:45   Capitala
3317 0

Ion Ceban, primarul municipiului Chișinău, a avut la Beijing, China, o întrevedere cu vicepreședintele Asociației Poporului Chinez pentru Prietenia cu Țările Străine, notează Noi.md.

"Am mulțumit pentru ospitalitate și am discutat despre relațiile de colaborare dintre China și Republica Moldova, inclusiv Chișinău", a menționat Ion Ceban în rețelelele sociale.

Asociația Poporului Chinez pentru Prietenia cu Țările Străine este una dintre cele mai vechi organizații populare naționale implicate în diplomația între oameni din China.

"Am menționat importanța stabilirii relațiilor de cooperare între comunitățile noastre. Am discutat despre ideea orașelor înfrățite, care reprezintă o soluție foarte bună pentru dezvoltarea cooperării și promovarea schimburilor economice, culturale, sociale și în domeniul turismului.

Am subliniat importanța promovării numeroaselor proiecte sociale, de protecție a mediului, educație, sănătate, infrastructură și altele.


Am reiterat relațiile de cooperare ale municipiului Chișinău stabilite prin semnarea acordurilor de cooperare cu trei orașe din China: Beijing, Xi'an și Qingdao", a precizat primarul.

4
0
1
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав