X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Îndemnul lui Dorin Recean către toți primarii, indiferent de culoarea politică

6 dec. 2023,, 11:14   Politică
3235 1

Premierul Rrepublicii Moldova, Dorin Recean a îndemnat toți primarii să participe la Forumul Primarilor, notează Noi.md

Forumul urmează a fi organizat sîmbătă, 9 decembrie, sub egida președintelui Maia Sandu. Șeful Executivului a declarat că indiferent de culoarea și viziunile politice, primarii, autoritățile locale și centrale trebuie să se concentreze pe dezvoltarea localităților.

„Îndemn toți primarii să participe la Forumul din 9 decembrie. Este important să ne aliniem la ceea ce avem de făcut în localitățile noastre pentru cetățeni, atît administrația publică centrală, cît și administrația publică locală. Obiectivul nostru este să construim Europa acasă și corespunzător avem nevoie de această colaborare. Accentuez: toți primarii îndemn să vină la eveniment, indiferent de culoarea politică, pentru că noi toți ne dorim același lucru - să construim localități comode, europene la noi în țară”, a declarat Dorin Recean.

Amintim, luni, președinta Maia Sandu a anunțat despre desfășurarea Forumului Primarilor în data de 9 decembrie. „Obiectivul nostru comun, și al meu, ca președinte, și al vostru, în calitate de conducători locali, este să creăm comunități puternice, unite, să ridicăm condițiile de trai acasă și să transformăm toată Moldova, sat cu sat, într-o țară europeană”, a declarat Maia Sandu în apelul ei. Forumul va fi organizat sub egida șefei statului.

4
3
0
0
66

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?