Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

În Moldova, a sosit adjutantul general al Gărzii Naționale din Carolina de Nord

25 iul. 2023,, 15:09   Politică
2834 0

Adjutantul general al Gărzii Naționale din Carolina de Nord, generalul-maior Marvin T. Hunt, a sosit în Republica Moldova.

El se va întîlni cu conducerea țării și va asista la exerciții comune ale geniștilor din Moldova și din statul american Carolina de Nord, relatează rupor.
"În timpul șederii sale în republică, generalul-maior Hunt se va întîlni cu oficiali guvernamentali și va discuta despre eforturile umanitare, despre starea de bine a soldaților și despre oportunitățile de continuare a parteneriatului dintre Carolina de Nord și Republica Moldova", a precizat Ambasada SUA în Republica Moldova într-un comunicat.

În timpul vizitei sale anterioare în Republica Moldova în 2020, Hunt a menționat că SUA vor continua să asiste Armata Națională în procesul de modernizare. Atunci, generalul american a vizitat mai multe unități militare, inclusiv Batalionul Forțelor Speciale Fulger și Batalionul 22 de menținere a păcii, pentru a se familiariza cu activitatea și infrastructura acestor unități ale armatei.

2
0
0
0
23

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?