X 
Arşiţa stiri: 207
Jocurile Olimpice stiri: 204
Transnistria stiri: 1417

Igor Dodon: „În rîndurile partidul de guvernămînt domnește panica și frica”

3 aug. 06:15   Politică
5 ore in urma 2272 0

Președintele Partidului Socialiștilor, fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, consideră că în rîndurile partidului de guvernămînt domnește panica și frica, fapt demonstrat de multe evenimente din ultima perioadă.

”În ultima vreme, observăm o „mișcare haotică a atomilor” în PAS. Cred că în curînd vom afla pentru ce merite ministrul de Finanțe a trecut la Banca Națională cu un salariu de 150 de mii de lei. Este evident, că această promovare a obținut-o pentru că a semnat vreun aviz sau ceva de genul acesta”, a menționat Igor Dodon.

Potrivit lui, PAS încearcă să promoveze un proiect de lege privind lichidarea tuturor arhivelor comisiei pre-vetting.

”Înțelegeți ce vor să facă? Să șteargă urmele. Știu că acolo au comis fărădelegi și acum vor să distrugă toate arhivele”, a spus el.

Fostul președinte al Republicii Moldova a menționat că în ceea ce privește proiectul de lege privind publicitatea jocurilor de noroc — în timpul guvernelor anterioare reprezentanții PAS strigau că este un „instrument greșit”, iar acum ei înșiși îl promovează.


”Toate acestea denotă panica și frica din rîndurile partidului de guvernămînt. Unii vor să mai rupă ceva, iar alții, care au acoperit fărădelegile lor, încearcă să găsească locuri „sub soare”. Asta se întîmplă spre sfîrșitul mandatului lor și devine tot mai evident. Dar, cum se spune, de ceea ce te temi - aceea o să pățești”, a declarat el.

30
2
0
1
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав