X 
Arşiţa stiri: 201
Jocurile Olimpice stiri: 209
Transnistria stiri: 1460

Judocanii Denis Vieru și Adil Osmanov au fost întîmpinați cu mare fast

2 aug. 09:08   Sport
8 ore in urma 2503 0

Judocanii Denis Vieru și Adil Osmanov au fost întîmpinați cu mare fast la revenirea în țară cu cele două medalii cucerite la Jocurile Olimpice de la Paris.

Ei au fost întîmpinați de zeci de fani, prieteni și antrenori, dar și de ministrul educației și cercetării Dan Perciun, care i-au felicitat pentru succesul istoric obținut la Olimpiada de Vară din acest an.

Cei prezenți la eveniment au ținut să felicite personal sportivii cu reușita extraordinară care a demonstrat că visele devin realitate prin muncă, dedicare și pasiune neclintită. Ei au arătat, că indiferent de dificultăți - voința și curajul te pot duce pe podiumul olimpic. sînt un exemplu strălucitor pentru toți tinerii sportivi și un motiv de mîndrie pentru țara noastră.

Judocanul Denis Vieru a cucerit medalia de bronz, devenind primul judocan moldovean care reușește să cucerească o medalie la o ediție a Jocurilor Olimpice; Judocanul Adil Osmanov a debutat curajos și a luptat cu pasiune pentru a obține medalia de bronz - este o performanță legendară pentru Judo-ul din Republica Moldova, două medalii de bronz la Jocurile Olimpice.

Judocanul Mihail Latisev la doar 20 de ani a debutat la Jocurile Olimpice – Paris 2024, și a demonstrat o forță și un curaj remarcabil luptînd împotriva celui mai puternic judocan din lume din ultimii trei ani (categoria 81 kg).


Trăim emoții frumoase de mîndrie pentru sportivii noștri care au dus faima țării în întreaga lume. Felicitări și mult succes în continuare! sînteți mîndria țării!

7
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав