Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4054

Igor Dodon: "Eu sînt amenințat cu materiale compromițătoare, iar socialiștii sînt între ciocan și nicovală"

14 iun. 12:15   Politică
4454 0

Fostul președinte al Republicii Moldova și președinte al Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, a declarat că încă plătește pentru decizia de a elibera țara de Vladimir Plahotniuc, că este amenințat cu materiale compromițătoare dacă decide să candideze la președinție, iar socialiștii înșiși sînt între ciocan și nicovală, transmite Noi.md.

El a menționat că exact acum 5 ani, pe 14 iunie 2019, Plahotniuc și tovarășii săi au fugit din Moldova.

"Au trecut 5 ani, dar, din păcate, practicile și metodele lui Plahotniuc au fost împrumutate de actuala guvernare. Eu încă plătesc pentru decizia de a elibera țara de Plahotniuc, sub forma a numeroase dosare penale împotriva mea, dar nu regret această decizie. Ea a fost făcută în interesul cetățenilor Republicii Moldova", a declarat Igor Dodon.

Potrivit lui, în ultimii 5 ani, oligarhii fugari au încercat să distrugă PSRM, să cumpere membri ai acestui partid, au încercat să-l împiedice pe Igor Dodon să revină în funcția de președinte al partidului, iar astăzi deja îl amenință cu materiale compromițătoare dacă va decide să candideze la președinție.

"Da, astăzi noi, socialiștii, sîntem între ciocan și nicovală. Pe de o parte este Maia Sandu și PAS, care inițiază dosare penale și fac presiuni asupra rudelor mele, a colegilor mei de partid, iar pe de altă parte sînt oligarhii fugari, Plahotniuc și alții care vor să ne distrugă și să ne amenințe", a declarat fostul președinte al Republicii Moldova și președinte al PSRM.


"Maia Sandu are nevoie de oligarhi, iar oligarhii au nevoie de ea. Ei lucrează într-un front unit împotriva noastră. Dar noi am rămas pe poziții și vom continua să rămînem pe poziții. Iar una dintre sarcinile noastre principale este să scăpăm țara de practicile lui Plahotniuc și de cei care au preluat aceste practici", a subliniat Igor Dodon.

37
2
1
3
8

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?