Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4075

Fost ministru de Interne: "Maxim Moroșan este victima unor interese politice"

30 iun. 10:40   Politică
3518 0

Pavel Voicu, fost ministru de Interne, membru al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), coleg al lui Maxim Moroșan, consilierul municipal din Bălți – plasat vineri în arest preventiv pentru 30 de zile – a venit cu precizări în contextul evenimentelor recente.

"Acest om niciodată nu a comis nici o încălcare pentru care sa fie măcar amendat. Cum putea sa devină peste noapte un agresor, așa cum încearcă să-l prezinte unii oponenți?!

Este absolut evident că Maxim Moroşan este victima unor interese politice. Toți au văzut cîte scheme de corupție, ilegalități și fărădelegi a deconspirat el. Sînt sigur că adevărul în cazul lui va triumfa", a menționat Voicu, notează Noi.md cu referire la provincial.

Ieri, Poliția a anunțat că alți doi bărbați care au participat la altercațiile din Bălți au fost reținuți pentru 72 de ore. Anterior, Maxim Moroșan a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile.

Amintim că pe 26 iunie curent, pe o stradă din adiacentul unui local din Bălți, iar ulterior pe teritoriul localului, au avut loc mai multe altercații dintre două grupuri, polita specificînd că a fost implicată și o persoană cu funcție publică în Consiliul Municipal Bălți.

25
1
3
2
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?