X 
Preşedintele stiri: 4167

Femeile care au numit-o bărbat pe soția lui Macron, amendate

13 sep. 02:00   Politică
22 ore in urma 2055 0

Două femei care au numit-o bărbat pe soția președintelui francez Emmanuel Macron, Brigitte, au fost condamnate și amendate cu 13,5 mii de euro pentru defăimare.

Despre aceasta informează postul de televiziune BFMTV, citînd surse.

„Tribunalul din Paris le-a condamnat pe Natasha Rey și Delphine Jegousse pentru defăimare la o amendă de 500 de euro. În plus, ele vor fi obligate să plătească 8 mii de euro despăgubiri lui Brigitte Tronier (numele de fată al primei doamne) și 5 mii de euro fratelui său Jean-Michel cu titlu de prejudiciu moral”, - se menționează în publicație.

Procesul femeilor a avut loc în iunie. Potrivit anchetei, Rey a pregătit materiale defăimătoare despre prima doamnă a țării, iar Zheggus le-a distribuit. În același timp, Rey a fost absentă de la audieri din cauza bolii.

În 2021, soția liderului francez a fost suspectată de o schimbare de sex și a început să publice activ postări pe această temă în rețelele sociale. În special, autorii zvonurilor au afirmat că Brigitte Macron s-a născut sub numele masculin Jean-Michel Tronier. S-a remarcat faptul că Tronier a fost numele de fată al soției președintelui.

2
14
0
1
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав