X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Dorin Recean, indignat: toate telefoanele să răspundă

27 oct. 2023,, 15:15   Politică
2835 0

Premierul Dorin Recean s-a arătat indignat de faptul că la numerele de telefoane ale instituțiilor statului, la care cetățenii pot semnala anumite probleme, nu răspunde nimeni.

În aceste condiții, în cadrul ședinței de Guvern, oficialul a cerut prezentarea unui raport tehnic lunar despre cine și cît de repede a răspuns la apelurile cetățenilor.

„La întîlnirile din teritoriu, dese ori cetățenii se plîng pe faptul că ne-am digitalizat, fiecare avem pagini web, ei se uită la ce telefon pot să apeleze și la acel telefon care este indicat pe site-ul ministerului, pe site-ul agenției, nimeni nu răspunde. Eu vă rog pînă luni să vedem cum sîntem organizați pe interior, toate telefoanele să răspundă, iar eu o să-i rog pe cei de la Serviciul Tehnologia Informației și în fiecare lună o să avem un raport foarte clar și simplu tehnic cine și cît de repede a răspuns la apelurile cetățenilor. Vă rog pînă luni să vedem pe interior că telefoanele care sînt indicate și unde cetățenii vor să se adreseze cu probleme - acolo se răspunde”, a afirmat Dorin Recean.

13
9
1
1
17

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?