X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Dodon cedează PMAN protestatarilor (VIDEO)

22 iun. 2018,, 09:08   Politică
4603 0

Șeful statului, Igor Dodon, a anunțat că cedează Piața Marii Adunări Naționale, unde urma duminică să aibă loc un concert dedicat tinerilor absolvenți, desfășurat sub patronajul său, în favoarea protestelor preconizate de liderul Platformei „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, din cauza invalidării mandatului de primar al acestuia.

Declarația a fost făcută de Dodon în timpul transmisiunii sale live pe rețeaua de socializare „odnoklassniki”.

„Noi ne-am înțeles cu artiștii încă din luna fabruarie. Ei vor ajunge duminică la Chișinău. Alte opțiuni nu au și nu putem schimba ziua concertului doar din cauza că cineva vrea să protesteze. Dar eu nu vreau să fiu învinuit de faptul că organizăm intenționat un concert pentru a zădărnici protestul. De aceea noi am luat decizia să schimbăm locul concertului”, a spus Dodon.

Astfel, Igor Dodon, a zis că mâine, scena din centrul Capitalei, care este aproape deja instalată, va fi dezinstalată și mutată în alt loc unde se va desfășura concertul.

Amintim că, Igor Dodon, a anunțat că, duminică va fi organizat un concert sub patronajul său în centrul Capitalei dedicat tinerilor, care au absolvit studiile. În acest context, primarul ales al municipiului Chișinău, Andrei Năstase, mandatul căruia nu a fost validat nici azi de Curtea de Apel din Chișinău a informat societatea și locuitorii Capitalei că duminică se va desfășura un protest cu această ocazie, pentru a contesta această decizie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?