X 
Cutremure stiri: 506

Despre ce a discutat Dodon cu președintele și premierul Armeniei?

12 oct. 2018,, 10:10   Politică
2148 0

În cadrul summitului Francofoniei de la Erevan, Președintele Moldovei, Igor Dodon, a avut întrevederi de lucru cu președintele Armeniei, Armen Sarkissian, și prim-ministrul acestei țări, Nikol Pașinian, relatează NOI.md

Conform serviciului de presă a președintelui, șeful statului nostru a apreciat nivelul înalt de organizare al Forumului la care participă peste 90 de delegații străine.

În timpul discuției cu conducerea de vîrf a Armeniei, Președintele Moldovei a abordat nivelul și perspectivele de dezvoltare a relațiilor bilaterale, agenda politicii interne din Moldova și Armenia, precum și problemele securității regionale.

De asemenea, Igor Dodon a mulțumit părții armene pentru susținerea acordată țării noastre în vederea obținerii statutului de observator în cadrul Uniunii Economice Eurasiatice.

Amintim că în noiembrie 2017 a avut loc prima vizită oficială în istoria relațiilor bilaterale a Președintelui Republicii Moldova în Armenia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав