Puterea stiri: 7334
Criza energetică stiri: 1129

Deputat PAS: "Așteptăm acțiuni mai decise din partea a încă 3-4 ministere"

17 iul. 15:00   Politică
2756 0

Remanierile guvernamentale sînt ultima soluție la care se va recurge dacă lucrurile nu se vor îmbunătăți în unele ministere. O spune deputatul Adrian Băluțel, potrivit căruia echipa PAS va oferi asistență actualilor miniștri, iar dacă schimbările vor întîrzia să apară, se va recurge la demiteri.

Reprezentanții guvernării spun că există discuții în privința eficienței a 3-4 ministere. Totuși, deputatul Adrian Băluțel spune că demiterea miniștrilor va avea loc doar după ce vor fi epuizate toate căile de sprijin a actualilor miniștri, transmite IPN.

„Într-un Guvern asumat de un singur partid este normal să aibă loc schimbări de cadre. Oamenii pot fi direcționați către alte oportunități profesionale, unde se pot manifesta mai bine. Se așteaptă acțiuni și mișcări mai decise din partea a încă 3-4 ministere. Dar nu doar remanierile sînt unica metodă ca lucrurile să se schimbe într-un minister, ci înseamnă că trebuie de oferit mai mult suport unor colegi din ministere. Sunt domenii unde se dorește o viteză mai mare. Pe aceste domenii, dacă vom epuiza tot arsenalul de suport, asistență, evident că vor fi necesare remanierile. Admitem că sub presiunea evenimentelor, s-au admis erori de comunicare, dar nu sunt erori de strategie”, a spus deputatul PAS, Adrian Băluțel.

Recent, deputatul Vladimir Bolea fost numit în funcția de ministru al Agriculturii și Industriei Alimentare, după ce fostul ministru Viorel Gherciu a fost revocat. Vladimir Bolea a condus anterior comisia parlamentară agricultură și industrie alimentară.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Care va fi „soarta” protestului din capitală?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав