X 
Arşiţa stiri: 200
Jocurile Olimpice stiri: 204
Transnistria stiri: 1460

Denis Șova: Oamenii primesc salariul pentru martie, dar Spînu și-a ridicat deja cei 50 de mii de lei pentru iulie?!

1 aug. 17:17   Politică
4 ore in urma 1649 0

Consilierul municipal din partea Partidului Nostru, Denis Șova, s-a revoltat în legătură cu restanțele mari la salarii pentru angajații Întreprinderii de Stat „Calea Ferată a Moldovei”.

Reacția a venit după ce ministrul Andrei Spînu a anunțat zilele trecute vă „acum se închide luna martie” și că „aproape în fiecare lună oamenii îşi primesc un salariu lunar”.

„Doar gândiți-vă la aceste cuvinte: „Oamenii aproape în fiecare lună își primesc salariul lunar și acum primesc pentru luna MARTIE. Aceasta este realitatea din PAS! Mă întreb dacă Spînu și-a primit deja cele 50 de mii pentru iulie sau abia mâine/mai târziu?!”, a scris Denis Șova pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

El a mai adăugat că au trecut deja câteva lunii după demisia fostului director de la CFM, Oleg Tofilat, dar situația rămâne foarte gravă contrar promisiunilor guvernanților.

„Timp de câteva luni după „eliminarea” lui Tofilat tot ni se promite că „în curând, totul va fi bine”, dar n-au concretizat când și cui îi va fi bine”, a conchis Șova.


Anterior, președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, a propus soluții pentru relansarea CFM. Potrivit lui, Calea Ferată a Moldovei trebuie să fie o întreprindere subvenționată de stat. Așa cum se achită salariile bugetarilor, așa să fie plătite și angajaților de la CFM.

În prezent, restanţele salariale la această întreprindere depăşesc 130 de milioane de lei.

6
1
0
2
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав