X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Declarație: "În joc se află existența țării!"

3 noi. 2020,, 15:15   Politică
7765 14

Maia Sandu va pierde alegerile pentru că terenul ei electoral s-a uscat, nu vor fi suficiente voturile diasporei pentru a cîștiga în turul doi, iar alegătorii de centru-stînga se vor mobilizaa la maximul, deoarece în Joc se află existența țării, a păcii, a credinței, a familiei tradiționale și așa mai departe.

De această părere este deputatul PSRM, politologul Bogdan Țîrdea, care a prezentat pe pagina sa de socializare mai multe concluzii din rezultatele primului tur de scrutin, relatează Noi.md.

"Prima concluzie care reiese din rezultatele primului tur: Igor Dodon "a falsificat" alegerile în favoarea Maiei Sandu.

A doua concluzie: Sandu a strigat despre falsificare și transportarea în Transnistria. Au blocat secțiunile. Dar cel mai masiv transport a fost în Europa, în diasporă: sunete, transport, produse alimentare și chiar hoteluri.

A treia concluzie: - votarea pe votum.md: Sandu-40,6%, Usatîi – 27,3%, Dodon - 18.8%! Mai pe scurt, votum.md poate fi închisă naibii. La fel ca și biroul Hot Dog cu exit-poll-ul lui fals la telefon!


A patra concluzie: Usatîi, care a cerut interzicerea secțiilor de votare în Rusia și Transnistria, a ajuns pe locul 2 după numărul de voturi din Rusia! Mi asimplu spus, și-a trădat alegătorii.

A cincea concluzie: După 20 de ani de integrare europeană și rusofobie, 3 candidați care pledează pentru prietenia cu Federația Rusă au acumulat cele mai multe voturi-56%! Acest electorat nu va vota niciodată pentru Sandu, unirea și paradele gay.

A șasea concluzie: Sandu i-a distrus pe Năstase (3%), Țîcu (2%) și Chirtoacă (1%). Acestea sînt și sondaje false, și compromisurile, și blocada media. Victoria lui Sandu în turul doi va însemna înmormîntarea lor. Dar ei au nevoie de asta?

A șaptea concluzie: Sandu a reușit să înșele poporul, declarîndu-se "un candidat cinstit și principial". Și asta în ciuda a zeci de înșelătorii - cedarea a 2 hectare de teren a USM, votarea pentru aeroport, participarea la furtul BEM și miliard, înșelătoria cu bani lui Soros. Acest lucru a fost posibil datorită muncii asidue a celei mai mari caracatițe uriașă în istoria țării: 102 ONG-uri din rețeaua SOROS – FND-FED și aproximativ o sută de mass-media pe granturi occidentale – TV 8, PROTV, JURNAL TV, TVR, Ziаrul de Gardă, Newsmaker și așa mai departe.

A opta concluzie: Sandu a pierdut alegerile din Moldova. Rezultatul ei sînt voturile diasporei. În turul doi nu vor fi suficiente. Cîmpul ei electoral s-a uscat.

A noua concluzie: Mulți alegători de centru-stînga nu au venit la alegeri, gîndindu-se că va fi turul doi. Prezența la vot a fost de 42%.

A zecea concluzie: Dodon a acumulat mai puțin din cauza faptului că voturile lui au fost luate de Usatîi și Ivanov. De asemenea, Usatîi și Sandu au mers peste tot cu kuliokul pe care Dodon nu l-a luat, îndepărtînd atenția cetățenilor de la furtul miliardului, BEM, aeroport, închiderea școlilor, fraudele cu camerele. Adică de la crimele la care a participat însăși Sandu și care au provocat pagube nemaivăzute țării. Or, fiecare cetățean este acum obligat să achite cîte 9 230 de lei din buzunar!

CONCLUZIA PRINCIPALĂ:

De aceea, kuleok, hrenok și alte prostii nu contează. În joc se află existența țării, a păcii , a credinței, a familiei tradiționale din femei și bărbați, dreptul nostru de a avea un tată și o mamă, dar nu părinți nr. 1 și nr. 2.

În joc se află dreptul nostru de a fi cetățeni egali, nu bovine, pe care ne consideră deputații lui Sandu! În joc se află dreptul nostru de a vorbi limba noastră în țara noastră, în casa noastră!", a subliniat Bogdan Țîrdea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?